Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.spu.ac.th/handle/123456789/562
Title: | การลดการระเหยของน้ำร้อนในกระบวนการผลิตผลไม้กระป๋อง |
Other Titles: | The reduction of vaporization of boiling water in the fruit canning process |
Authors: | อภิรักษ์ สวัสดิ์กิจ ทีปกร คุณาพรวิวัฒน์ จักรพันธ์ กัณหา วรพจน์ พันธุ์คง |
Keywords: | ผลไม้ กระป๋อง |
Issue Date: | 18-October-2006 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยศรีปทุม |
URI: | http://dspace.spu.ac.th/handle/123456789/562 |
Appears in Collections: | บทความวิชาการ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ETM041.pdf | 284.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.