Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.spu.ac.th/handle/123456789/562
Title: การลดการระเหยของน้ำร้อนในกระบวนการผลิตผลไม้กระป๋อง
Other Titles: The reduction of vaporization of boiling water in the fruit canning process
Authors: อภิรักษ์ สวัสดิ์กิจ
ทีปกร คุณาพรวิวัฒน์
จักรพันธ์ กัณหา
วรพจน์ พันธุ์คง
Keywords: ผลไม้
กระป๋อง
Issue Date: 18-October-2006
Publisher: มหาวิทยาลัยศรีปทุม
URI: http://dspace.spu.ac.th/handle/123456789/562
Appears in Collections:บทความวิชาการ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ETM041.pdf284.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.