Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.spu.ac.th/handle/123456789/562
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อภิรักษ์ สวัสดิ์กิจ | - |
dc.contributor.author | ทีปกร คุณาพรวิวัฒน์ | - |
dc.contributor.author | จักรพันธ์ กัณหา | - |
dc.contributor.author | วรพจน์ พันธุ์คง | - |
dc.date.accessioned | 2551-01-29T12:32:19Z | - |
dc.date.available | 2551-01-29T12:32:19Z | - |
dc.date.issued | 2006-10-18 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.spu.ac.th/handle/123456789/562 | - |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยศรีปทุม | en_US |
dc.subject | ผลไม้ | en_US |
dc.subject | กระป๋อง | en_US |
dc.title | การลดการระเหยของน้ำร้อนในกระบวนการผลิตผลไม้กระป๋อง | en_US |
dc.title.alternative | The reduction of vaporization of boiling water in the fruit canning process | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | บทความวิชาการ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ETM041.pdf | 284.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.