Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.spu.ac.th/handle/123456789/9152
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุพัฒตรา ศรีญาณลักษณ์ | th_TH |
dc.date.accessioned | 2023-05-24T10:25:51Z | - |
dc.date.available | 2023-05-24T10:25:51Z | - |
dc.date.issued | 2566-02-10 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.spu.ac.th/handle/123456789/9152 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.title | GHPs and HACCP Requirement and Implementation | th_TH |
dc.type | Other | th_TH |
Appears in Collections: | EGI-07. ตำรา/สื่อการสอน/การอบรม (อื่นๆ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02_เอกสารประกอบการสอน.pdf | 910.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.