โลโก้ที่เก็บ
  • ไทย
  • English
  • เข้าสู่ระบบ
    ผู้ใช้ใหม่? คลิกที่นี่เพื่อลงทะเบียน คุณลืมรหัสผ่านของคุณ?
โลโก้ที่เก็บ
  • ชุมชนและคอลเลคชัน
  • SPU-IR ทั้งหมด
  • ไทย
  • English
  • เข้าสู่ระบบ
    ผู้ใช้ใหม่? คลิกที่นี่เพื่อลงทะเบียน คุณลืมรหัสผ่านของคุณ?
  1. หน้าหลัก
  2. เรียกดูตามผู้แต่ง

กำลังเรียกดู โดย ผู้เขียน "PEARAYA SUKKITJEA, PRAPHAN CHAIKIDURAJAI"

ตอนนี้กำลังแสดง1 - 1 ของ 1
ผลลัพธ์ต่อหน้า
ตัวเลือกเรียงลำดับ
  • กำลังโหลด...
    รูปภาพขนาดย่อ
    รายการ
    CASUAL FACTORS AFFECTING COMPETITIVE ADVANTAGES AND BUSINESS PERFORMANCE OF RESTAURANT ENTREPRENEURS IN THAILAND : THEORIES AND CONCEPTUAL FRAMEWORK
    (2566-04-02) PEARAYA SUKKITJEA, PRAPHAN CHAIKIDURAJAI
    The Objectives of this research are as follows: 1) To study the causal factors affecting the competitive advantage of restaurants in Thailand 2) To study the influence of competitive on restaurant business performance in Thailand. 3) To model the causal factors that affect competitive advantage and restaurant business performance in Thailand. The review literature by documentary research from 250 articles can be used for 120 articles, with the source of the articles from numerous databases. The research methodology is the mixed method through conducting of quantitative and qualitative research for data collection. The quantitative research is an analysis of the structural equation modeling (SEM) and the in depth interview as part of the qualitative research.

สำนักหอสมุด อาคาร 11 ชั้น 4-7 มหาวิทยาลัยศรีปทุม (กทม.) 2410/2 ถ.พหลโยธิน เขตจตุจักร กรุงเทพฯ 10900

DSpace software

ลิขสิทธิ์ © 2002-2025

  • การตั้งค่าคุกกี้
  • นโยบายความเป็นส่วนตัว
  • ข้อตกลงผู้ใช้
  • ส่งความคิดเห็น