โลโก้ที่เก็บ
  • ไทย
  • English
  • เข้าสู่ระบบ
    ผู้ใช้ใหม่? คลิกที่นี่เพื่อลงทะเบียน คุณลืมรหัสผ่านของคุณ?
โลโก้ที่เก็บ
  • ชุมชนและคอลเลคชัน
  • SPU-IR ทั้งหมด
  • ไทย
  • English
  • เข้าสู่ระบบ
    ผู้ใช้ใหม่? คลิกที่นี่เพื่อลงทะเบียน คุณลืมรหัสผ่านของคุณ?
  1. หน้าหลัก
  2. เรียกดูตามผู้แต่ง

กำลังเรียกดู โดย ผู้เขียน "Yongyut Homthong"

ตอนนี้กำลังแสดง1 - 2 ของ 2
ผลลัพธ์ต่อหน้า
ตัวเลือกเรียงลำดับ
  • กำลังโหลด...
    รูปภาพขนาดย่อ
    รายการ
    Digital Marketing and Purchase Behavior: The Theory of Planned Behavior
    (2565-01-15) Panjamaporn Pholkerd; Vichit U-on; Yongyut Homthong
    This study aimed to apply the Theory of Planned Behavior and Digital Marketing concept to be reviewed and analyzed according to marketing practice in the digital context. The reviewed literature reveals that behavior rises from 3 factors, thus, 1) positive attitude towards digital marketing; 2) information acceptance from the trusted subjective norms; and 3) perceived behavioral control via the digital platform. The Millennial is the quickest consumer group in respondents to research information about the products before making a purchase decision, also, choosing information from various reliable online sources and eventually create purchase behavior. After gathering information from different trusted sources and when the amount of information is satisfied, Millennial customers intended to form a positive attitude towards the products and along with the confidence from their trusted reference group, purchase behavior derived. The conclusion is the prediction of customers’ purchase behavior in the present market situation derived from customers’ research through digital media during their decision-making process.
  • กำลังโหลด...
    รูปภาพขนาดย่อ
    รายการ
    The Marketing Mix Factors Affecting the Decision-Making Using Food Delivery Service via Electronic Media in Muang District, Khon Kaen.
    (2564-08-08) Yongyut Homthong; Supin Chaisiripaibool
    The objective of the study was to investigate the factors which affect the decision-making to use food delivery service via electronic media in Muang district, Khon Kaen. The seven marketing mix factors: product, price, place, promotion, personnel, physical factors, and demographic characteristics (age, education level, occupation, and salary) were used as an instrument to meet the needs of consumers. The research results can use as a guidance for improvement and development for a comprehensive service. The population was consumers who ordered food delivery services via electronic media in Muang district, Khon Kaen. The sample data were collected using 405 questionnaires and analyzed by using the software package. The findings indicated that the factors which affect the decision-making to use food delivery service via electronic media in Muang district, Khon Kaen, were place and process. In terms of demographic characteristics, the differences of age, education level, occupation, and salary affecting the decision-making to use food delivery service via electronic media in Muang District, Khon Kaen: age, education level, occupation, and salary, respectively.

สำนักหอสมุด อาคาร 11 ชั้น 4-7 มหาวิทยาลัยศรีปทุม (กทม.) 2410/2 ถ.พหลโยธิน เขตจตุจักร กรุงเทพฯ 10900

DSpace software

ลิขสิทธิ์ © 2002-2025

  • การตั้งค่าคุกกี้
  • นโยบายความเป็นส่วนตัว
  • ข้อตกลงผู้ใช้
  • ส่งความคิดเห็น