BUS-05. บทความที่ประชุมวิชาการ (ระดับชาติ)
URI ถาวรสำหรับคอลเล็กชันนี้
เรียกดู
กำลังเรียกดู BUS-05. บทความที่ประชุมวิชาการ (ระดับชาติ) โดย เรื่อง "Online Food Ordering"
ตอนนี้กำลังแสดง1 - 1 ของ 1
ผลลัพธ์ต่อหน้า
ตัวเลือกเรียงลำดับ
รายการ Factors Affecting the Online Food Ordering Through Digital Application Platforms(Sripatum University, 2562-12-19) Ravipa AkrajindanonThis study attempts to study the relationship between marketing mix and online food ordering through digital application platforms in Thailand. A total of 400 usable samplings of e-marketplace customers are obtained. The findings reveal that the predictor variables of product (β = 0.204, t = 4.735, P = 0.000), price (β = 0.243, t = 7.957, P = 0.000), place (β = 0.176, t = 5.387, P = 0.000), and promotion (β = 0.211, t = 2.282, P = 0.000) are achieved significance at the 0.05 level.